Προσφορες Διαμονης Αιγινα - Danae Hotel - Ξενοδοχεία Αιγινα
15324
page-template-default,page,page-id-15324,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

προσφορές

Εκμεταλλευτείτε τις μεγάλες προσφορές μας & κάντε τις διακοπές σας οικονομικά στον πιο αγαπημένο σας προορισμό, την Αίγινα! Είμαστε ευτυχείς που έχετε επιλέξει να περάσετε τις διακοπές σας στο Hotel Danae & θα το εκτιμούσαμε εάν θα μπορούσατε να διαθέσετε λίγο χρόνο για να δείτε τις προσφορές μας.

aegina cheap hotels - Danae Hotel

Ειδική προσφορά

Βρείτε τη χαμηλότερη τιμή & εξασφαλίστε έκπτωση 10%. Κάντε την κράτησή σας μέσα από την ιστοσελίδα μας και εξασφαλίστε την καλύτερη τιμή. Σε περίπτωση που βρείτε τη χαμηλότερη τιμή μέσα σε 24 ώρες από τη στιγμή της κράτησής σας, υποβάλλεται σε εμάς το έγγραφο και εμείς θα σας την εξασφαλίσουμε.

aegina cheap hotels - Danae Hotel

Μείνετε 4 νύχτες

Μείνετε 3 συνεχόμενες νύχτες και εξασφαλίστε περισσότερο χρόνο
για εξερεύνηση, με μία επιπλέον νύχτα δωρεάν. Όροι & Προϋποθέσεις: 3 νύχτες απαιτούνται ως προϋπόθεση για την επιπλέον νύχτα. Η κράτησή σας πρέπει να είναι μέσα από την ιστοσελίδα μας. Late check out την τελευταία ημέρα στις 16:00.

προσφορες διαμονης αιγινα - Danae Hotel

Μπόνους διαμονής

Έχουμε εξασφαλίσει τις εκπτώσεις μπόνους μόνο όταν κάνετε την κράτησή σας από την ιστοσελίδα. Mετά την κράτηση, επικοινωνήστε μαζί μας με τα στοιχεία της κράτησή σας για να εξασφαλίσετε εκπτώσεις σε είδη δώρων, στο φαγητό σας & σε διάφορες δραστηριότητες.  Επικοινωνήστε αμέσως μαζί μας.

aegina cheap hotels - Danae Hotel

Τελευταία στιγμή

Απολαύστε αξέχαστες διακοπές με προνομιακές τιμές και προσφορές. Κάντε κράτηση 10 ημέρες πριν την ημερομηνία της άφιξής σας και κερδίστε -25% έκπτωση στον Fully Flexible τιμοκατάλογο των δωματίων των ξενοδοχείων μας.Οι προσφορές είναι βάσει διαθεσιμότητας, δε συνδυάζονται με άλλες προσφορές.